HOME » THE HOLY TRINITY

                                                                                                                              Kennismaken met The Holy Trinity ! Ben je nieuwsgierig? 


The Holy Trinity

Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.

De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.

Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. Elke bijeenkomst wordt er een andere thema behandeld.

30 juni aanstaande in het Mindfullness Centrum in Alphen aan den rijn.

De avond begint om 19.00 uur tot +- 21.30 uur

Kosten voor deze avond zijn €10 inclusief thee, koffie en koekjes.

Het thema is dit keer Integriteit.

 

Het bedrag contant voldoen bij aankomst.

 

 

 

Heb je interesse meld je onder hier alvast aan.